Ortéza na zápěstí s pevnou dlahou: pro psy, kočky a kozy?

Malý Čivava

V každém milovaném domácím mazlíčkovi je skrytý bojovník a příběh tohoto malého čivavy není výjimkou. S jeho odhodláním čelit bolesti pravé přední nožky se setkáváme s dojemným okamžikem, kdy právě naše psí ortéza poskytla potřebnou úlevu.
 

Ortézy značky Balto jsou symbolem precizního zpracování a péče o pohodlí vašeho chlupatého přítele. Speciálně navržená ortéza na zápěstí je vyrobena z odolného materiálu, který se snadno přizpůsobí čivavově postavě. S pevnou dlahou poskytuje stabilní podporu tlapičce, zároveň chrání a upevňuje nohu, čímž zajišťuje rychlejší zotavení. Jelikož máme tyto ortézy dostupné ve velikostech XXS - L (tzn. pro psy a kočky do 2 kg váhy až po psy s váhou přes 30 kg), umíme pomoci prakticky jakémukoliv psovi.

Čivavy

Přestože náš malý čivaví chlapeček čelí některým výzvám, je zřejmé, že tato psí ortéza mu umožňuje znovu objevit radost z pohybu i v pokročilém věku. Každý krůček, který nyní udělá, je plný lehkosti a bezbolestného štěstí. Zprvu chvíli trvá, než si pes na ortézu zvykne, ale po nějakém čase začíná hupkat a na ortézu našlapovat.

Aby se zabránilo poškození během užívání, je důležité vybavit pejska ochrannou botou nebo ochrannou silikonovou ponožkou. Jedině tak bude ortéza chráněna před povrchy, které by ji mohly poškodit.

Banner do popisu kategorie a na blog

Vlastnosti

  • Ortéza poskytuje pevnou oporu a fixaci, zajišťující stabilizaci postižené oblasti a umožňuje optimální pohyb.
  • Měkké polstrování zajišťuje pohodlí bez tvorby otlaků a mozolů, což váš pes či kočka ocení během celodenního nošení.
  • Ortéza je skvělým doplňkem jak před, tak po operaci, kdy pomáhá snižovat zátěž a podporuje rychlejší zotavení.
  • Materiál umožňuje vzduchu volně proudit, minimalizuje riziko nepříjemného přehřátí a udržuje vašeho mazlíčka v komfortním prostředí.

Výrazné zlepšení kvality života naší malé čivavy je důkazem síly a odhodlání každého domácího mazlíčka. S naší psí ortézou na zápěstí má váš chlupatý společník šanci znovu objevit radost a svobodu z pohybu, a to bez bolesti a obtíží. Pejskovi přejeme mnoho zdraví a spoustu spokojených procházek.

Click hereČlánek na blogu: Péče a údržba ortézy pro psa.

Kočky

Velikosti XXS a XS lze použít i pro kočky, což zajišťuje univerzální využití pro všechny vaše domácí mazlíčky.

Kočka dlaha


Kozy a jiná zvířata

Zase se nám potvrdilo, že ortézy značky Balto jsou silnou oporou nejenom psům! Tato koza se postavila na nohy s důvěrou v naše produkty.

Špatná chůze u koz se může projevovat mírným kulháním či vážnějšími zdravotními problémy, které často vznikají v důsledku traumatu a stávají se zřejmými při pozorování. Mezi příčiny patří nemoci kloubů nebo zlomeniny.

Ortéza na zápěstí s pevnou dlahou, vyrobená společností Balto, je jedním z lékařských pomůcek, které pomáhají primárně psům, ale například i třeba kozám a podobným zvířatům při problémech s pohyblivostí. Tyto pomůcky jsou navrženy tak, aby se přizpůsobily tělu zvířete a plnily stejnou funkci jako pro psy.

Koza

Proč zvolit značku Balto

Balto je symbolem kvality a pečlivé péče o zvířata. Jejich ortopedické ortézy a podpěry jsou ručně vyráběné v Itálii, s důrazem na nejvyšší standardy a jsou schváleny veterináři. Tato značka klade důraz na výzkum a spolupráci s odborníky v oboru, což garantuje bezpečnost a efektivitu jejich produktů.

Značka Balto zdůrazňuje vášeň pro péči o zvířata, což je zřejmé ve všech aspektech vývoje a výroby. Snaží se neustále zlepšovat své výrobky, používá kvalitní materiály a investuje do inovací.

Při výběru ortézy od značky Balto nejenže zabezpečíte kvalitní ochranu pro svého psa, ale také podpoříte váš vlastní příběh o lásce ke zvířatům. Navštivte náš e-shop a objevte, jak Balto může posílit pohodu vašeho psího přítele.

Pokud máte i vy doma pejska, který má problém s pohybovým aparátem, neváhejte se po předchozí telefonické domluvě zastavit za námi v Liberci a můžeme pejskovi vyzkoušet tu správnou velikost.

6  UltraPet, Na Žižkově 635/68, 460 06 Liberec

5  +420 777 761 474

4  info@ultrapet.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz