Zraněný srnec a loketní ortéza

Naše ortézy nezlepšují životy pouze psům. Důkazem je tento srnec, který si díky svému zranění přední nohy prošel operací a s loketní ortézou Balto se uzdravoval efektivnějším způsobem. Tato ortéza ochraňuje nejen ránu, ale také zlepšuje krevní oběh a redukuje zánět, což srneček ocení jako podporu rychlejšího hojení.

Ortézy pro psy od italské značky Balto nejsou jen obyčejným produktem, je to důkaz oddanosti a lásky ke všem zvířatům. Úsilí o poskytnutí nejlepší péče zvířatům prostupuje celým vývojem produktů, a to se promítá v kvalitě, výkonnosti a pohodlí, které ortéza poskytuje.

Click hereČlánek na blogu: 1) Loketní ortéza pro psy, 2) Péče a údržba ortézy pro psa.

Srneček


Proč zvolit značku Balto

Balto je symbolem kvality a pečlivé péče o zvířata. Jejich ortopedické ortézy a podpěry jsou ručně vyráběné v Itálii, s důrazem na nejvyšší standardy a jsou schváleny veterináři. Tato značka klade důraz na výzkum a spolupráci s odborníky v oboru, což garantuje bezpečnost a efektivitu jejich produktů.

Značka Balto zdůrazňuje vášeň pro péči o zvířata, což je zřejmé ve všech aspektech vývoje a výroby. Snaží se neustále zlepšovat své výrobky, používá kvalitní materiály a investuje do inovací.

Při výběru ortézy od značky Balto nejenže zabezpečíte kvalitní ochranu pro svého psa, ale také podpoříte váš vlastní příběh o lásce ke zvířatům. Navštivte náš e-shop a objevte, jak Balto může posílit pohodu vašeho psího přítele.

Pokud máte i vy doma pejska, který má problém s pohybovým aparátem, neváhejte se po předchozí telefonické domluvě zastavit za námi v Liberci a můžeme pejskovi vyzkoušet tu správnou velikost.

6  UltraPet, Na Žižkově 635/68, 460 06 Liberec

5  +420 777 761 474

4  info@ultrapet.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz