Příběh Vlastíka

Mladý pejsek jménem Vlastík se pyšní svou odvahou a nezdolnou duchapřítomností. Své dobrodružství začal před lety, když skočil z gauče na plovoucí podlahu, čímž nevědomky změnil svůj život. Skokem si přivodil zranění, zadní nožičky se staly "gumovými" a pejsek v nich od té doby nemá cit. Jakákoliv procházka venku byla nemožná, protože pejsek za sebou tahal nožičky a odíral si tak kůži o povrch.

Vlastík přijel do Liberce na zkoušku ortézy, doprovázen svými milujícími páníčky. Na začátku se cítil nejistě, ale jakmile byl vybaven ortézou, prokázal, že má obrovskou sílu a odvahu. I přes svou malou postavu je to bojovník, který se nevzdává.

Oporu nefunkčním zadním nožičkám dodává celotělový postroj pro podporu chůze, který skvěle zpevní celé tělo a páníčci za pomocí popruhů pejskovi pomáhají udržet stabilitu.

Vlastík prochází náročnými rehabilitacemi a jeho cesta ke zlepšení může být dlouhá, ale s podporou svých majitelů má jistotu, že není sám. Jeho každý krok je nyní mnohem jistější a s celotělovým postrojem pro podporu chůze se může vydávat na průzkum nových míst bez obav a s oporou majitelů.

Přejeme Vlastíkovi mnoho zdraví a šťastných chvil naplněných radostí a láskou.

Click hereČlánek na blogu: 1) Celotělový postroj pro podporu chůze psa, 2) Péče a údržba ortézy pro psa.

UltraPet -  Instagram_3


Proč zvolit značku Balto

Balto je symbolem kvality a pečlivé péče o zvířata. Jejich ortopedické ortézy a podpěry jsou ručně vyráběné v Itálii, s důrazem na nejvyšší standardy a jsou schváleny veterináři. Tato značka klade důraz na výzkum a spolupráci s odborníky v oboru, což garantuje bezpečnost a efektivitu jejich produktů.

Značka Balto zdůrazňuje vášeň pro péči o zvířata, což je zřejmé ve všech aspektech vývoje a výroby. Snaží se neustále zlepšovat své výrobky, používá kvalitní materiály a investuje do inovací.

Při výběru ortézy od značky Balto nejenže zabezpečíte kvalitní ochranu pro svého psa, ale také podpoříte váš vlastní příběh o lásce ke zvířatům. Navštivte náš e-shop a objevte, jak Balto může posílit pohodu vašeho psího přítele.

Pokud máte i vy doma pejska, který má problém s pohybovým aparátem, neváhejte se po předchozí telefonické domluvě zastavit za námi v Liberci a můžeme pejskovi vyzkoušet tu správnou velikost.

6  UltraPet, Na Žižkově 635/68, 460 06 Liberec

5  +420 777 761 474

4  info@ultrapet.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz